R-Copy Miskolc Kft.

Az R-Copy Miskolc Kft 1997-ben alakult RICOH márkakereskedésként.100%-ban magyar tulajdonú cég. 2005-ben csatlakoztunk a KYOCERA csapatába, ahol azóta PLATINA partnere lettünk. A KYOCERA és RICOH márkájú irodatechnikai termékek kis és nagykereskedelme, szervíze valamint garanciális szervíze. Tevékenységi körünk Borsod-Abauj-Zemplém megye területére terjed ki.

Kyocera

A kyoto-i központú Kyocera cégcsoport közel 50 sikeres évre tekint vissza. A kezdetben finomkerámia alkatrészeket gyártó vállalat a folyamatos fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetően számos területen – mint például az energetika (napelemgyártás) és irodatechnikai berendezések – a világ piacának meghatározó szereplőjévé vált.

Kyocera Mita

A Kyocera csoport tagja, és az egyik legfiatalabb, dinamikusan fejlődő üzletága, mely a Mita cég felvásárlásával indult útjára 2000-ben.Termékei között megtalálhatók a korábbi Kyocera nyomtatók utódai, valamint a részben saját fejlesztésű, észben pedig a korábbi Mita másológépekre épülő, és a Kyocera nyomtatók összes előnyét felvonultató multifunkciós rendszerek. Ez utóbbi termékcsaláddal 2002-ben jelentek meg a közép- és kelet-európai piacokon először, helyi disztribútorokon keresztül.

Kyocera Document Solutions Inc.

2012. 04. 01. - A cég Kyocera Mita Corporation-ről Kyocera Document Solutions Inc.-re változtatta a nevét.

RICOH

Az 1936-ban alapított Ricoh Company, Ltd. központja Japánban, Tokióban található, de a cég az egész világban jelen van.