Kyocera Corporation

A Kyocera társaságot Dr. Kazuo Inamori alapította 1959-ben. Eredetileg Kyoto Ceramic Részvénytársaságnak hívták, mely finom kerámiákkal foglalkozott. A cég nagy változásokon, fejlődésen ment keresztül az idők folyamán, kifejlesztve a környezetbarát termékeit, azok gyártási módját, az amorf szilícium fényérzékeny hengert, illetve az életminőségre alapuló fókuszt. Napjainkban a Kyocera a világ vezető gyártói közé tartozik a high-tech kerámiák, elektromos alkatrészek, napelemek, mobiltelefonok és elektromos irodai felszerelések előállításában. A vállalat három kulcs területet lát el termékeivel: információ és kommunikáció; környezetvédelem; életszínvonal növelése. A Kyocera Corporation jelenleg 44 000 embert foglalkoztat, több mint 20 ország területén, kyotoi (Japán) központtal.

A társaság rengeteg szociális támogatást kezdeményezett, beleértve a Kyocera Mûvészeti Múzeumot, gyerekek utaztatását elősegítő programot és a Kyoto díjat, mely olyan embereket jutalmaz, akik az alábbi 3 kategóriában kiemelkedő eredményt értek el: haladó technológia, alapvető tudomány, Mûvészet és Filozófia. Ahogy a világ változása gyorsul, a Kyocera vezető helyen marad, mindig új üzletet teremtve a valódi értékeknek.

Kyocera Mita Corporation

A Kyocera Mita részvénytársaság két újító vállalat összeolvadásának eredménye, mely a dokumentumkezelést és a digitális képalkotást kombinálta, hosszú élettartamú alkatrészekkel és alacsony lapköltséggel. A Kyocera Mita jelenleg körülbelül 5000 embert foglalkoztat.

A Kyocera és a Mita összeolvadása teljes átalakítást eredményezett mely meggyorsította a hálózatos dokumentumkezelés fejlődését. A Kyocera Mita termékei teljes körû megoldást kínálnak a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás követelményeire; széles termékskálát kínálva a környezetbarát, minőségi termékekből, melyek mind megbízhatóak és alacsony üzemeltetési költséggel rendelkeznek.

Az R-Copy Miskolc Kft. és a Kyocera kapcsolata

Cégünk 2005-ben kezde meg a japán Kyocera multifunkciós termékeinek forgalmazását. Célunk, hogy a magas színvonlú termékek mellé kiemelkedő mûszaki támogatást biztosítsunk ügyfeleinknek. KYOCERA márkájú irodatechnikai termékek kis és nagykereskedelme, szervíze valamint garanciális szervíze. Tevékenységi körünk Borsod-Abauj-Zemplém megye területére terjed ki.

Kyocera Document Solutions Inc.

2012. 04. 01. - A cég Kyocera Mita Corporation-ről Kyocera Document Solutions Inc.-re változtatta a nevét, ezzel jelezve a szándékát, hogy a nyomtató- és multifunkciós készülékeket gyártó cégből a dokumentumkezelés irányába is kíván fejlődni. Céljuk, hogy a hardveren túl dokumentumkezeléssel kapcsolatos szoftveres és know-how jellegû szolgáltatásokkal is támogassák ügyfeleiket a jövőben. Cégünk a Kyocera Document Solutions Inc. PLATINA PARTNERE.